Irta Web Pública > Català > Resultats > Agenda d'activitats > Estratègies de futur en la producció de pomes i peres

 Estratègies de futur en la producció de pomes i peres 


  13/12/2017  - 13/12/2017 
 

Descripció

 

L’IRTA, el Departament d’Agricultura i l’ADV de Lleida organitzen conjuntament el proper 13 desembre a Les Borges Blanques la jornada tècnica “Estratègies de futur en la producció de pomes i peres”.

Després d’uns anys de crisi de preus i de replantejament de la producció fructícola a les terres de Lleida cal seguir millorant la competitivitat de les nostres explotacions fruiteres, i planificar amb molta cura les futures plantacions.

En zones de conreu tradicional de fruita dolça a la comarca de Les Garrigues (Borges Blanques, Juneda, Castelldans, Arbeca, i altres) també han estat afectades per aquesta situació. Per això és molt important tenir tota la informació disponible de quines són les millors opcions per a futures plantacions.

Una correcta elecció de les varietats a plantar tenint en compte les exigències del mercat i la renovació dels sistemes de conducció de les noves plantacions són dos punts claus per poder afrontar, amb possibilitats d’èxit, l’estratègia de futur en la producció de pomes i peres.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Escola Agrària de les Borges Blanques (Tel.: 973 143 169 – A/e: ramon.baro@gencat.cat).

Lloc

 Les Borges Blanques 

Documents