Irta Web Pública > Català > Resultats > Agenda d'activitats > Equips de mànegues per millorar l’aplicació de dejeccions ramaderes

 Equips de mànegues per millorar l’aplicació de dejeccions ramaderes 


  14/12/2017  - 14/12/2017 
 

Descripció

 

Dijous 14 de desembre La Tallada d’Empordà acull la jornada tècnica “Equips de mànegues per millorar l’aplicació de dejeccions ramaderes”, organitzada per l’IRTA, el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i l’Oficina de Fertilització i Tractament de Dejeccions Ramaderes.

El canvi de legislació que obliga a un canvi dels equips habituals d’aplicació de dejeccions ramaderes líquides, genera dubtes en el sector agrícola i ramader.

En aquest seminari tècnic es pretén demostrar la viabilitat i avantatges dels equips d’aplicació amb mànegues o tubs penjants. Entre altres, permeten aplicacions més uniformes, minimitzen les pèrdues de nitrogen per volatilització i eviten les males olors que generen altres tipus d’equips. També permeten aplicar aquestes dejeccions en el moment de cobertura, que és quan el cultiu més ho necessita.

Per altra banda, es pretén donar resposta a totes les qüestions que tècnics, agricultors i empreses de serveis tinguin respecte a aquest tipus de maquinària.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’IRTA Mas Badia (Tel.: 972 78 02 75 – A/e: anna.alcala@irta.cat).

Lloc

 La Tallada d'Empordà 

Documents