Irta Web Pública > Català > Recerca i Tecnologia > Noticies > V Jornada de poda d’ametller en plantacions en regadiu

 V Jornada de poda d’ametller en plantacions en regadiu  

  26/01/2017 

Descripció

 

 

El proper 26 de gener se celebra a Les Borges Blanques (Les Garrigues) la jornada tècnica “V Jornada de poda d’ametller en plantacions en regadiu”, organitzada pel Departament d’Agricultura i l’IRTA.

El conreu de l’ametller, darrerament, està tenint una atenció creixent perquè està molt ben aclimatat a les nostres condicions edafoclimàtiques, és de fàcil maneig, totalment mecanitzable, capaç d’obtenir produccions significatives amb poca dotació d’aigua i permet compaginar les tasques agrícoles amb altres feines.

Encara que sempre ha estat un conreu marginal i de secà, la seva implantació en les noves zones de reg pot ajudar a obtenir produccions i rendibilitats interessants.

L’objectiu de la jornada és aportar pautes bàsiques en el maneig de les noves plantacions en reg, i en concret en aspectes importants de la poda, tant en la formació de l’arbre com en l’etapa de producció.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Documents associats amb la notícia