Irta Web Pública > Català > Recerca i Tecnologia > Noticies > Jornada sobre les rotacions de conreus extensius

 Jornada sobre les rotacions de conreus extensius 

  31/05/2017 

Descripció

 

 

Dimecres 31 de maig es farà a Castelló d’Empúries (Alt Empordà), la jornada tècnica “Rotacions de conreus extensius en producció ecològica i en agricultura convencional”, organitzada pel Departament d’Agricultura i amb la col·laboració de l’IRTA.

La pràctica de les rotacions en conreus extensius no és únicament un bon consell, sinó que és ja una necessitat. Preservar el medi ambient i obtenir produccions acceptables és possible si es tenen els coneixements idonis de la manera com s’ha d’actuar.

L’objectiu d’aquesta jornada és doble. Primer, fer una exposició clara i entenedora del que el productor ha d’entendre com a rotació d’un conreu i, en segon terme, explicar la millora agronòmica tan a nivell de plagues, malalties i males herbes, com a nivell de fertilitat del sòl, que representa la pràctica de les rotacions en conreus extensius.

No tan sols els productors de conreus extensius que fan agricultura ecològica o producció integrada sinó també aquells que fan agricultura convencional, podran aplicar en els seus conreus extensius els coneixements adquirits en aquesta jornada.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del formulari d’inscripció.

Documents associats amb la notícia