Irta Web Pública > Català > Recerca i Tecnologia > Noticies > Jornada sobre mètodes ràpids en higiene, seguretat i qualitat dels aliments

 Jornada sobre mètodes ràpids en higiene, seguretat i qualitat dels aliments 

  25/05/2017 

Descripció

 

 

El proper dijous 25 de maig Caldes de Montbui (Vallès Oriental) acull la jornada tècnica “Mètodes ràpids en higiene, seguretat i qualitat dels aliments”, organitzada per l’IRTA.

Conèixer i disposar de mètodes ràpids per accelerar la detecció en aliments, tant de contaminants químics com de microorganismes, canvia la manera de plantejar les analítiques en higiene i seguretat alimentària facilitant la presa de decisions i l’aplicació de mesures correctores.

Aquesta jornada va dirigida a professionals i tècnics de qualitat, laboratori o R+D+i d’empreses alimentàries, així com a organismes de control i gestió de la qualitat i seguretat alimentàries, amb l’ànim d’actualitzar els coneixements sobre aquests mètodes i la seva aplicació en la indústria alimentària.

Hi haurà exposició i presentació d’equips.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del formulari d’inscripció.

Documents associats amb la notícia