Irta Web Pública > Català > Recerca i Tecnologia > Noticies > Jornada sobre els resultats de la campanya d’olis de Catalunya

 Jornada sobre els resultats de la campanya d’olis de Catalunya 

  04/07/2017 

Descripció

 

 

Dimarts 4 de juliol se celebrarà a Constantí (Tarragona) la jornada tècnica: “Els olis de Catalunya. Resultats de la campanya 2016-2017”. L’organitzen el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya (DARP) i el Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya, amb la col·laboració de l’IRTA i la URV.

L’objectiu és presentar les eines de les que disposa el DARP per donar suport al sector de l’oli d’oliva, producte de gran qualitat que fan els nostres pagesos i elaboradors, fonamental en la dieta mediterrània, amb propietats dietètiques i gastronòmiques excepcionals i beneficis per a la salut prou coneguts.

Aquest any hem canviat el format, començarem amb dues ponències sobre la valoració organolèptica de l’oli, continuarem amb una taula rodona per valorar els resultats de la campanya 2016/2017 amb representats d’empreses i entitats de tot el sector i de tots els territoris productors de Catalunya. Acabarem amb un maridatge dels olis de les nostres 5 Denominacions d’Origen amb diferents productes del territori a càrrec dels cuiners Gerson Rival i Francesc Blanch.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT.

Documents associats amb la notícia