Irta Web Pública > Català > Recerca i Tecnologia > Noticies > La gala dels Premis Porc d'Or 2015, enguany a Lorca (Murcia)

 La gala dels Premis Porc d'Or 2015, enguany a Lorca (Murcia) 

  06/11/2015 

Descripció

 

 

La XXII gala de lliurament dels Premis Porc d'Or es trasllada aquest any a la localitat murciana de Lorca.

Gràcies a la iniciativa i facilitats prestades per l'Ajuntament de Lorca i la SEPOR, els Premis Porc d'Or, que cada any organitza l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, reuniran en aquesta ciutat als ramaders i empreses més eficients en la producció porcina espanyola. "Aquesta és la primera vegada que la gala dels Porc d'Or se celebra a la província de Múrcia en els seus 22 anys d'existència", comenta Pedro López, director de BDPorc i dels Premis Porc d'Or.

"Per l'IRTA és un honor que, ciutats com Lorca, vulguin acollir la gala de lliurament dels Premis, permetent així que es vagin celebrant en diferents punts geogràfics del país de forma itinerant, i de forma particular, en aquelles comunitats autònomes amb censos rellevants, molta tradició ramadera i produccions destacades", afegeix Pedro López.

El proper 6 de novembre, coincidint amb la 48a edició de la SEPOR, el sector porcí espanyol tindrà la seva capital a Lorca, on esperem que, un any més, sigui la gran festa del sector en què es premia i valora la professionalitat i els resultats productius dels nostres ramaders i empreses productores.

Els premis comptaran un any més amb el suport de l'empresa ZOETIS, que al costat de la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (Interporc), seran els co-organitzadors.

Al següent enllaç podeu veure els vídeos de la gala de lliurament dels premis Porc d’Or de l’any passat: http://youtu.be/4QNmN6yG9J8

Documents associats amb la notícia