HORTICULTURA AMBIENTAL
 
 

HORTICULTURA AMBIENTAL

El programa d' Horticultura Ambiental treballa en:

  • Valorar el problema i la solució com una part del paisatge, donat que tant un com l’altre formen part d’una intricada xarxa de biodiversitat i els canvis tenen efectes en la totalitat del sistema, en major o menor grau.
  • Efectes del canvi global en l’agricultura.
  • Traçabilitat productiva: Efectes dels sistemes de producció en la qualitat del producte i el respecte mediambiental.


Publicacions

Veure més

RSS


  • Multi-objective optimization of rainfed and irrigated agricultural areas considering production and environmental criteria: a case study of wheat production in Spain
    2017 | Galán-Martín, A.; Vaskan, P.; Antón, A.; Jiménez Esteller, L.; Guillén-Gosálbez, G.

  • In quest of reducing the environmental impacts of food production and consumption
    2017 | Sala, S.; Antón, A.; McLaren, S.J.; Notarnicola, B.; Saouter, E.; Sonesson, U.

  • The role of life cycle assessment in supporting sustainable agri-food systems: a review of the challenges
    2017 | Notarnicola, B.; Sala, S.; Antón, A.; McLaren, S.J.; Saouter, E.; Sonesson, U.

Links d'interès


 
Destaquem