SEGURETAT ALIMENTÀRIA
 
 

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Els objectius generals d'aquest programa són:

  • Contribuir a la millora de la seguretat alimentària mitjançant estudis de vida útil segura.
  • Millorar les tècniques de detecció tant de patògens alimentaris com de microorganismes d’interès tecnològic, així com de residus i contaminants químics.
  • Aprofundir en el coneixement de l’ecologia microbiana en aliments i en l’estudi de biomarcadors en teixits animals.
  • Estudiar l’efecte de les noves tecnologies de procés i conservació en la fisiologia dels microorganismes i en els contaminants de neoformació en els aliments.
  • Aprofundir en el coneixement de la microbiologia predictiva per dissenyar i validar nous processos.

 Food Safety Programme (EN).pdf



Publicacions

Veure més

RSS


  • Modelling the impact of water activity and fat content of dry-cured ham on the reduction of Salmonella enterica by high pressure processing
    2017 | Bover-Cid, S.; Belletti, N.; Aymerich, T.; Garriga, M.

  • Tyramine and histamine risk assessment related to consumption of dry fermented sausages by the Spanish population
    2017 | Latorre-Moratalla, M.L.; Comas-Basté, O.; Bover-Cid, S.

  • Peligros físicos en los productos cárnicos porcinos
    2017 | Castellari, M.; Picouet, P.

Links d'interès