QUALITAT DEL PRODUCTE
 
 

QUALITAT DEL PRODUCTE

Aquest Programa treballa en l'avaluació de la qualitat de la carn des del punt de vista tecnològic, nutricional, sensorial i social en relació a la genètica, l’alimentació, el tractament ante- i post-mortem de la carn (porcí, vacum, oví, conill i aviram) i del peix.

Respecte a les preferències dels consumidors intenta conèixer la opinió, l’acceptabilitat i l’actitud dels consumidors en aspectes relacionats amb la carn i el peix.



On trobar-nos


Publicacions

Veure més

RSS


  • Relationship between pig carcass characteristics measured in live pigs or carcasses with Piglog, Fat-o-Meat'er and computed tomography
    2017 | Lucas, D.; Brun, A.; Gispert, M.; Carabús, A.; Soler, J.; Tibau, J.; Font i Furnols, M.

  • Influence of thermal stress, floor type and double feeder on growing-finishing pig performance, dirtiness and meat quality
    2017 | Duarte, T.; Huerta, M.; Gonzalez, J.; Pallisera, J.; Casal, N.; Dalmau, A.

  • ¿Quién vive en zona de dehesa conoce mejor al cerdo ibérico?
    2017 | García-Gudiño, J.; Brun, A.; Gispert, M.; Perea-Muñoz, J.M.; Blanco-Penedo, I.; Font i Furnols, M.