Irta Web Pública > Català > Persones > Treballar a l'Irta
ALCARRAS_web
AMPOSTA_web
CABRILS_web
CRESA_web
FRUITCENTRE_web
LLEIDA_web
MAS_BOVER_web
MONELLS_web
RAPITA_web
TORREMARIMON_web.jpg

Vols treballar amb nosaltres?


T'interessa el món agroalimentari i voldries formar part de l'IRTA? En aquest espai de la nostra web trobaràs regularment ofertes de feina per a investigadors, tècnics i personal de suport per treballar als diferents centres que tenim per tot el territori català.

També hi trobaràs les vacants per treballar i formar-te amb nosaltres a través de les convocatòries públiques competitives que s’ofereixen d’acord amb els diferents ens finançadors (AGAUR, MINECO, INIA, Marie Curie, etc.)

L’IRTA és un centre de recerca de referència amb un conveni col·lectiu propi que afavoreix la conciliació de la vida familiar i laboral, la promoció, la formació i el desenvolupament professional.

• Pots consultar els detalls de qualsevol oferta fent clic a "Més informació".

Busques feina i estàs interessat en un una oferta? Inscriu-te a la nostra borsa de treball.

No has trobat encara cap oferta que s’ajusti al teu perfil? Registra’t a la borsa de treball i forma part de la nostra base de dades de cara a properes oportunitats.Ofertes de Treball i Contractes Predoctorals

“Recuperació parcial de la paga extraordinària del mes de desembre de 2012:

Si ja no ets treballador de l’IRTA i tens dret a sol·licitar el retorn de part de la paga extra de desembre de 2012 segons el Decret Llei 4/2016,de 21 de juny, envia aquest formulari degudament emplenat i signat a gestiorrhh@irta.cat”.

 Sol·licitud retorn paga extra desembre 2012.pdf


Inscriu-te per accedir a les nostres ofertes i futures oportunitats

 Guia de la borsa de treball.pdf